fbpx Skip to content

Shop mere bæredygtigt
med Secondly

Med vores app gøres det nemt for den bevidste forbruger at shoppe med et mere bæredygtigt fokus. Du skal blot downloade appen og gå på opdagelse i vores inspirerende modeunivers af tøj, sko og accessories!

om-secondly

Vores mission

Vi ønsker at forandre måden, vi forbruger mode på. Vi vil gøre delegarderober lige så normale som at købe nyt tøj, samtidigt med at gøre recycling, upcycling og cirkularitet de foretrukne shoppingkriterier, når nyt tøj skal bydes velkommen i garderoben. På den måde kan vi reducere tøjspild markant. Vi ønsker desuden at skabe et community, hvor vi kan infomere hinanden om samt inspirere hinanden til en ændring af vores tøjforbrugsvaner med fokus på at minimere overforbrugets miljø- og klimamæssige konsekvenser.

om-secondly-2

70% af den gennemsnitlige kvindes tøj er relativt ubrugt, når det kasseres. Dette er et verdensomspændende problem, som Secondly søger at løse.

om-secondly-3

Vi gør det nemmere for forbrugerne at træffe det rigtige valg, når garderoben skal fornys samt at holde styr på, hvad du allerede har i din garderobe.

om-secondly-1

Snart kan du som bruger af Secondlys app dele tøj, sko og accessories med inviterede venner og ansøge om adgang til sharedrobes skabt af andre.

Vores platform

Secondly er en online markedsplads for forhandlere af tøj, sko og accessories med bæredygtigt fokus. Vi tilbyder et digitalt butiksvindue og showroom – kun forbeholdt professionelle og godkendte forhandlere af mode med bæredygtigt fokus. Secondly er et online community og en app, hvor vores brugere nemt kan shoppe items fra brands, der opfylder en række bæredygtige kriterier.  Appen er udviklet med brugeroplevelsen i fokus, der skal gøre det nemt og overskueligt at varetage vores forhandleres online salgsindsatser. Samtidigt spares  vores brugere for den tid og indsats, det kræver at verificere det enkelte brands bæredygtige tiltag.