Secondly vil gøre det NEMT at sælge genbrug! Vores mission er at hjælpe genbrugsforhandlere og upcycle brands med at øge salget af genbrugsvarer og samtidig skabe en øget opmærksomhed om genbrugsforhandlere i Danmark. Vi mener nemlig, at man ved at samle flere forhandlere ét sted, kan skabe en synergi effekt der øger salget hos hver enkelte forhandler.

Om Secondly

Secondly er genbrugsforhandlernes online markedsplads. Snart vil du finde markedspladsen i en app, hvor du får adgang til et overskueligt overblik over genbrugsforhandlere nær dig og hvad der findes på hylderne i real tid. Finder du noget du elsker - kan du med få klik købe genbrugsguldet før alle andre!

Danskerne er blandt dem, der forbruger mest i verden, og det betyder at der findes en masse genbrugsguld med uudnyttet potentiale. Secondly's mission er at reducere tøj-spild og gøre det lettere at sælge, finde og købe genbrug. Der findes genbrug til enhver smag - og nu behøver du ikke længere at kende til butikkerne på forhånd. 

 

Har du en genbrugsbutik, eller er du forhandler af genbrug?

Så udfyld vores formular på forsiden, og skriv dig op eller kontakt os på info@secondly.dk for at høre mere om hvad vi tilbyder!

Copyright © 2020 Secondly.

All rights reserved.

 

Privatlivspolitik

Brugsbetingelser

Cookies

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon