fbpx Skip to content

7 Comments

 1. Upcycling, recycling og downcycling - kan du dit bæredygtighedsalfabet? - Secondly
  marts 16, 2022 @ 10:39 am

  […] Bæredygtighed er måske et af de mest komplekse begreber i nutiden. Der eksisterer utallige definitioner, og mange finder det helt umuligt at navigere rundt i de mange definitioner. I en af de mere anerkendte definitioner defineres bæredygtighed som noget, der er langtidsholdbart. I Brundtlandrapporten fra 1987 defineres bæredygtig udvikling som noget, der opfylder nutidens behov uden at forhindre fremtidens generationer i at kunne opfylde deres behov. En måske meget abstrakt og ukonkret begrebsforklaring, men essentielt set handler bæredygtighed inden for rammerne af modeindustrien om så vidt muligt at pleje vores sociale, samfundsmæssige og miljømæssige omgivelser gennem egne forretningsmæssige aktiviteter. Her må man notere sig, at modeindustrien aldrig vil kunne blive 100% bæredygtig. […]

  Reply

 2. Secondly Fashion Market på Enghave Plads - Secondly
  april 11, 2022 @ 11:41 am

  […] om de innovative og dedikerede modebrands, der i deres produktion af modeartikler har særlig fokus på bæredygtighed.Secondly arrangerer regelmæssigt fysiske pop-up events kaldet “Secondly Fashion Market”, hvor […]

  Reply

 3. Anna Kjær Voss om tips og tricks til en mere bæredygtig hverdag - Secondly
  maj 5, 2022 @ 10:28 am

  […] meget af sit tøj brugt. Opstår behovet for at købe nyt, benytter hun sig som udgangspunkt af modebrands med bæredygtigt fokus, hvor både kvalitet og mere miljøvenlig produktion er i højsædet. Derudover har hun fokus på […]

  Reply

 4. Esther Huong - moderigtige designs med bæredygtigt fokus - Secondly
  maj 11, 2022 @ 11:52 am

  […] fra unødvendig skade forårsaget af fast fashion og traditionel tøjproduktion. Hos Esther spiller bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed en stor rolle i alt, hvad hun foretager […]

  Reply

 5. IGEN - kompromisløst design med bæredygtighed i højsædet - Secondly
  maj 12, 2022 @ 11:30 am

  […] der spænder bredt fra livsstilsprodukter til modeartikler, er derfor produceret med bæredygtighed øverst på agendaen. Dog med øje for kvalitet og godt […]

  Reply

 6. Coffee Beanies - modeartikler der gør en forskel - Secondly
  maj 16, 2022 @ 10:33 am

  […] deres familier som kaffebønder. Foruden brandets særlige fokus på fattigdomsbekæmpelse er også miljømæssig ansvarlighed i […]

  Reply

 7. 2NDOFMAY THE LABEL - klæd dig med følelser - Secondly
  maj 17, 2022 @ 8:49 am

  […] for modebrandet 2NDOFMAY THE LABEL, der blev grundlagt i 2020 med visionen om at bidrage til en mere bæredygtig modebranche ved at skabe smukke og unikke items ud af reststoffer og genbrugstekstiler, købt i Danmark. Alle […]

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.