• Secondly

3 genbrugsbutikker du bare MÅ besøge!

Opdateret: juli 19

Vi har været på genbrugsjagt i København, og er fundet frem til tre butikker, der bestemt er et besøg værd! I denne omgang faldt valget på tre genbrugsbutikker, som du muligvis ikke har besøgt før, der sælger varer i virkelig god stand og kvalitet – og så til en billig pris. Er det noget for dig, kan det virkelig anbefales at du læser videre.
KBH Deluxe


På Amager, kun få minutter fra Amagerbro station, finder du genbrugsbutikken KBH Deluxe, der sælger luksus genbrugstøj og interiør. I butikken findes masser af items i rigtig god kvalitet – og til en fornuftig pris, hvor alle kan være med! Du bliver mødt af en fantastisk service og en charmerende indretning, der gør det nemt og overskueligt at spotte varer af lige netop din smag. Er du træt af at sælge dine luksusvarer på diverse salgssider, hvor du skal afsætte tid til at besvare beskeder og lave mødeaftaler? Så bør du helt sikkert besøge KBH Deluxe, der sælger varerne for dig. Nemmere bliver det ikke ;)
Carmen Copenhagen


På Larsbjørnsstræde, en sidegade til strøget, møder du en af de mest charmerende genbrugsbutikker, der desuden er en af Københavns ældste og bedste vintage butikker! I butikken finder du vintage tøj og accessories hovedsageligt fra 70’erne og 80’erne til både mænd og kvinder. Alle deres varer er af høj kvalitet og i perfekt stand til en matchende pris. Her går du bestemt ikke galt i byen!


Kongens Klæ’r


Midt i indre by i København og tæt på Kongens Have finder du den charmerende vintagebutik Kongens Klæ’r, hvor nøje udvalgt tøj og accessories er at finde. Vintagebutikken er også en af byens ældste, hvor du bliver mødt af en professionel service, og en ejer, der har drevet butikken i flere årtier. I Kongen Klæ’r er der en garanti for kvalitetsfund til rimelige priser, samt en god historie eller to. Her findes et stort udvalg af tøj fra de glade 60’ere til 80’erne i en overskuelig inddeling i kategorier. Bestemt et besøg værd!
Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og bliv informeret så snart Secondly app’en er at finde på App Store og Google Play. Her vil du også blive opdateret om vores fremtidige blogindlæg.


#secondhand #genbrug #secondly #recycledfashion #vintage #luksus #prelovedfashion

Copyright © 2020 Secondly.

All rights reserved.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon